MENU |
|
Cena za porci | |
PŘEDKRMY | |
Pěna z kozího sýra s pečenou řepou, dýňovou pastou a tykvová semínka |
200,- CZK |
Lososový Gravlax s křenovou pěnou, ricotto-medovým krémem a citrónovým curd |
260,-CZK |
Vepřový sulc s marinovanou červenou cibulí, octovým dresigem a petrželovým olejem |
145,-CZK |
Tartar z jelena Sika s rozmarýnem, divokými kapary, sušenými tomaty a houbovým pestem |
280,-CZK |
Kachní terina s dýňovo-pomerančovým konfitem a plátky pršutu z kachních prsou |
250,-CZK |
Grilovaná husí játra na šalotce s cizrnou, houbami v česnekovo-majoránkovém glazé a topinkou |
210,-CZK |
POLÉVKY | |
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a domácími nudlemi |
95,- CZK |
Česká krémová polévka Kulajda se smetanovými bramborami, čerstvými houbami a smaženým vejcem 63° C |
110,- CZK |
Krém z říčních raků s créme fraiche a kroketou z račích ocásků |
225,- CZK |
HLAVNÍ CHODY | |
Vegetariánské | |
Rizoto z červené řepy “Carnaroli” podávané s čerstvě strouhanými lanýži, restovanou červenou řepou a parmezánovými hoblinami |
280,- CZK |
Ryba | |
Na másle pečený candát podávaný s bramborami La Ratte, kapustou, houbami přelitý chorizo sosem |
490,- CZK |
Maso | |
Olivové kuře v italské slanině s houbovou fáší, konfitovanou šalotkou, pyré ze sladkých brambor a sosem z pečených kůží |
390,- CZK
|
Konfitované kachní stehno servírované s červeným zelím, jablečnými perličkami a máslovými noky přelité Calvados sosem |
430,- CZK
|
Telecí Vídeňský řízek s dolnorakouským salátem nebo bramborovou kaší a kyselo okurkou |
430,- CZK
|
Hovězí pečeně na smetaně podávaná s žemlovými knedlíky a brusinkami se zakysanou smetanou |
310,- CZK
|
Králičí hřbet v bránici s Pancettou plněný kachními játry na slaninovém pyré se špenátem a tymiánové glazé |
520,- CZK |
DEZERTY | |
Variace domácích sorbetů dle denní nabídky |
195,- CZK
|
Vanilkové Créme Brulée s čerstvým sezónním ovocem |
195,- CZK
|
Čokoládový ganache s Amarettem, mango-mučenkovým krémem a malinovým sorbetem |
195,- CZK
|
Povidlové tašky s vlašskými ořechy nebo mletým mákem, šlehačkou, přelité máslem |
195,-CZK |
Degustační menu | |
Lososový Gravlax s křenovou pěnou, ricotto-medovým krémem a citrónovým curd Veltlínské zelené klasik VOC, Vinařství Piálek & Jäger, Znojemsko/Česká republika 2021
|
|
Krém z říčních ráčků s křupavou oplatkou Bourgogne blanc , Cotes Salines, Domaine Gueguen, Bourgogne/Francie 2020 |
|
Na másle pečený candát podávaný s bramborami La Ratte, kapustou, houbami přelitý chorizo sosem Pinot Grigio ,,il Tralcetto“ delle Venezie D.O.C.,Veneto/Itálie 2021 |
|
Králičí hřbet v bránici s Pancettou plněný kachními játry na slaninovém pyré se špenátem a tymiánové glazé Foret Escot AOC , Medoc/Francie 2016 |
|
Čokoládový ganache s Amarettem, mango-mučenkovým krémem a malinovým sorbetem Izadi Crianza, Rioja/Špenělsko 2019 |
|
Degustační menu Vinné párování |
1350,-CZK 600 CZK |
Menu si pro Vás připravil Pavel Sapík Pokrmy obsahují alergeny. Konkrétní informace žádejte u obsluhy. |


