MENU

  Cena za porci
PŘEDKRMY  
Pěna z kozího sýra
s pečenou řepou, dýňovou pastou a tykvová semínka
200,- CZK
Lososový Gravlax
s křenovou pěnou, ricotto-medovým krémem a citrónovým curd
260,-CZK
Vepřový sulc
s marinovanou červenou cibulí, octovým dresigem a petrželovým olejem
145,-CZK
Tartar z jelena Sika
s rozmarýnem, divokými kapary, sušenými tomaty a houbovým pestem
280,-CZK
Kachní terina
s dýňovo-pomerančovým konfitem a plátky pršutu z kachních prsou
250,-CZK
Grilovaná husí játra
na šalotce s cizrnou, houbami v česnekovo-majoránkovém glazé a topinkou
210,-CZK
   
POLÉVKY  
Hovězí vývar
s játrovými knedlíčky a domácími nudlemi
95,- CZK
Česká krémová polévka Kulajda
se smetanovými bramborami, čerstvými houbami a smaženým vejcem 63° C
110,- CZK
Krém z říčních raků
s créme fraiche a kroketou z račích ocásků
225,- CZK
   
HLAVNÍ CHODY  
Vegetariánské  
Rizoto z červené řepy “Carnaroli”
podávané s čerstvě strouhanými lanýži, restovanou červenou řepou a parmezánovými hoblinami
280,- CZK
   
Ryba  
Na másle pečený candát
podávaný s bramborami La Ratte, kapustou, houbami přelitý chorizo sosem
490,- CZK
   
Maso  
Olivové kuře
v italské slanině s houbovou fáší, konfitovanou šalotkou, pyré ze sladkých brambor a sosem z pečených kůží
390,- CZK
Konfitované kachní stehno
servírované s červeným zelím, jablečnými perličkami a máslovými noky přelité Calvados sosem
430,- CZK
Telecí Vídeňský řízek
s dolnorakouským salátem nebo bramborovou kaší a kyselo okurkou
430,- CZK
Hovězí pečeně na smetaně
podávaná s žemlovými knedlíky a brusinkami se zakysanou smetanou
310,- CZK
Králičí hřbet
v bránici s Pancettou plněný kachními játry na slaninovém pyré se špenátem a tymiánové glazé
520,- CZK
   
DEZERTY  
Variace domácích sorbetů
dle denní nabídky
195,- CZK
Vanilkové Créme Brulée
s čerstvým sezónním ovocem
195,- CZK
Čokoládový ganache
s Amarettem,  mango-mučenkovým krémem a malinovým sorbetem
195,- CZK
Povidlové tašky
s vlašskými ořechy nebo mletým mákem, šlehačkou, přelité máslem
195,-CZK
   
Degustační menu  
Lososový Gravlax s křenovou pěnou, ricotto-medovým krémem a citrónovým curd Veltlínské zelené klasik VOC, Vinařství Piálek & Jäger, Znojemsko/Česká republika 2021


Krém z říčních ráčků s křupavou oplatkou
Bourgogne blanc , Cotes Salines, Domaine Gueguen, Bourgogne/Francie 2020


Na másle pečený candát podávaný s bramborami La Ratte, kapustou, houbami přelitý chorizo sosem
Pinot Grigio ,,il Tralcetto“ delle Venezie D.O.C.,Veneto/Itálie 2021


Králičí hřbet v bránici s Pancettou plněný kachními játry na slaninovém pyré se špenátem a tymiánové glazé
Foret Escot AOC , Medoc/Francie 2016


Čokoládový ganache s Amarettem,  mango-mučenkovým krémem a malinovým sorbetem
Izadi Crianza, Rioja/Špenělsko 2019

Degustační menu
Vinné párování

1350,-CZK

600 CZK
Menu si pro Vás připravil
Pavel Sapík

Pokrmy obsahují alergeny. Konkrétní informace žádejte u obsluhy.