Předkrmy | |
Vídeňský vepřový sulc s cibulovým salátem Kachní paštika s karamelovými cibulkami a houbami |
|
Polévky | |
Hovězí vývar, drůbeží nočky, domácí nudle Mad’arská gulášová polévka, lehce pikantní |
|
Mezichod | |
Husí játra po židovsku, česneková topinka | |
Hlavní jídla | |
Telecí dle hraběte Esterhazyho s paprikovou omáčkou, petrželové noky Sváteční hovězí na smetaně, houskový knedlík, brusinky Staročeská pečená kachnička, červené zelí po vinařsku, bramborový knedlík s cibulkou Vařené hovězí žebro dle císaře France Josefa, smetanový křen, jemný knedlík, hořčice a jablečný křen Vykoštěné vepřové koleno a bůček, pečené dozlatova, jablečný křen, hořčice Vídeňský telecí řízek s bramborovou kaší zjemněnou máslem |
|
Salát | |
Selský zelný salát s horkým špekem | |
Moučník | |
Moravské povidlové taštičky s ořechy, nebo s mákem, domácí šlehačka | |
Sýry | |
Pivní sýry s cibulovým salátem, topinka |


