Zvěřinové menu

jak se jedlo na našich hradech a zámcích

 

12.-21.10.2018
Po dobu akce neplatí stálý jídelní lístek ale pouze toto menu a denní nabídka.

 

Předkrm
Zvěřinová galantina s podzimní zeleninou a houbami 175,- Kč
Polévka
Dýňová polévka se slaninou
85,- Kč
Zvěřinový smetanový krém se smrži a smaženými knedlíčky
115,- Kč
Hlavní jídla
Kančí pečeně na šalotce a česneku, sudové kysané zelí, chlupaté knedlíky s cibulkou 225,- Kč
Kančí závitek se šípkovou omáčkou, karotkové pyré, lesnické knedlíčky 295,- Kč
Pečený bažant na portském, jeřabinové zelí, bramborové špičky 295,- Kč
Dančí na víně s restovanými houbami, bramborovo-kaštanové pyré, zelené fazolky 395,- Kč
Jelení na divoko s bramborovou kaší a husími játry, pečená zelenina 415,- Kč
Šéfkuchař doporučuje
Císařský lovecký gulášek podávaný v kastrůlku, bramborové křapáče 245,- Kč
Oblíbené jídlo barona Hrubého
Zaječí stehno na smetaně, houskový knedlík, brusinky 465,- Kč
Moučník
Borůvkový knedlík přelitý žahourem 95,- Kč