staroceske menu

Předkrmy
Vídeňský vepřový sulc s cibulovým salátem
Kachní paštika s karamelovými cibulkami a houbami
Polévky
Hovězí vývar, drůbeží nočky, domácí nudle
Mad’arská gulášová polévka, lehce pikantní
Mezichod
Husí játra po židovsku, česneková topinka
Hlavní jídla
Telecí dle hraběte Esterhazyho s paprikovou omáčkou, petrželové noky
Sváteční hovězí na smetaně, houskový knedlík, brusinky
Staročeská pečená kachnička, červené zelí po vinařsku, bramborový knedlík s cibulkou
Vařené hovězí žebro dle císaře France Josefa, smetanový křen, jemný knedlík, hořčice a jablečný křen
Vykoštěné vepřové koleno a bůček, pečené dozlatova, jablečný křen, hořčice
Vídeňský telecí řízek s bramborovou kaší zjemněnou máslem
Salát
Selský zelný salát s horkým špekem
Moučník
Moravské povidlové taštičky s ořechy, nebo s mákem, domácí šlehačka
Sýry
Pivní sýry s cibulovým salátem, topinka